U bent hier

12 mei

Pluk de dag op Moederdag

Jouw mama is een held. Ze heeft ogen op haar rug en het hart op de juiste plaats: haar tong. Verras haar op Moederdag met bloemen waar ze stil van wordt, heel eventjes dan toch.

Sus je mama met het juiste boeket →

Pluk de dag, een initiatief van Groen van bij ons

Pluk de dag is een initiatief van Groen van bij ons. Het is een oproep tot bevlogenheid, een ode aan vandaag. Met frivole acties, wulpse bloemen en fris groen willen we je herinneren aan wat er écht toe doet: genieten. 

Liefst vandaag nog. Tijd om een traantje weg te pinken, de wereld te ruiken, te lachen tot je niet meer kan. Carpe diem. Pluk de dag. Het leven is kleurrijk als je het ziet.

01
12 mei

Op Moederdag

Wanneer jij met tegenzin mompelt van ‘Ja, moeke’, ‘Sorry, moeder’ of een net iets te luide ‘Ma!’, denk dan vooral aan dat moederhart dat zo mooi voor je tekeergaat. De levenswijsheid die ze je al ratelend meegeeft. De was-, plas-, kooktips. De humor, soms. Hoe ze je zo onvoorwaardelijk steunt. Ja, jouw mama is een held. Dat verdient een bedankje.

Pluk de dag op Moederdag →
02
21 maart

In de tuin

Voel je je groene vingers ook harder kriebelen naarmate die magische datum van 21 maart nadert? Begrijpelijk, want er kan en moet al veel gebeuren in de tuin tijdens de eerste lentemaanden.

Pluk de dag in de tuin →
03
6 februari / 17 februari

Op valentijn

Bloemen doen blozen. Dus fleuren wij voor de Dag van de Liefde een Gentse B&B op met prachtexemplaren. Neem deel aan onze valentijnsactie en laat je lief blozen tot ver achter zijn of haar oren. Romeo en Julia krijgen de nacht van hun leven cadeau. Verover jij de sleutel tot de bloemensuite?

Pluk de dag op valentijn →