U bent hier

Gratis Pluktuin met Vlaamse tulpen 2020

18.01.2020 13:00-16:30

Het Koningin Astridplein, vlakbij het centraal station in Antwerpen, wordt voor een derde keer omgetoverd in een tulpenveld met 100.000 bloemen. Kom samen met Suske en Wiske gratis je eigen Vlaamse tulpen plukken op 18 januari 2020!

Pluktuin 2020

Derde editie van de Pluktuin

Na twee succesvolle edities richt Groen van bij Ons op zaterdag 18 januari 2020 samen met de Vlaamse siertelers voor de derde keer een Pluktuin in op het Koningin Astridplein in Antwerpen. 100.000 tulpen in allerlei kleuren zullen de zone voor het centraal station opfleuren. De Vlaamse tulpen zijn opnieuw afkomstig van het gespecialiseerde tulpenbedrijf Tuliflor uit Wervik.

Na Tiany Kiriloff en Nora Gharib hebben we dit jaar niet één maar twee ambassadeurs die de Pluktuin zullen openen: Suske en Wiske! Wil je gratis tulpen plukken met Suske en Wiske? Kom dan zeker langs op zaterdag 18 januari. En breng ook zeker je kinderen mee want zij maken kans op een gratis strip. 

Kleur de tekening in en krijg een gratis strip van Suske en Wiske

De eerste 100 kinderen die deze tekening op 18 januari ingekleurd afgeven tijdens de Tulpenpluk ontvangen een strip van Suske en Wiske.

Praktische informatie

  • Waar? Het Koningin Astridplein, vlakbij het centraal station in Antwerpen
  • Wanneer? zaterdag 18 januari 2020
  • Om hoe laat? Vanaf 13 uur is de Pluktuin geopend voor het publiek. Om 16u30 wordt hij gesloten.
  • Hoeveel mag ik plukken? Een 15-tal tulpen per persoon
  • Moet ik iets meebrengen? Nee, niets, buiten je enthousiasme natuurlijk

Ben je tulpen komen plukken? Wil je jouw aanwinst showen of jouw ervaring delen? Dat kan! We horen en zien het graag op de Facebook-pagina of het event van Groen van bij Ons, of op Instagram via #groenvanbijons. 

Terug naar kalender